Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Не вярваме на твърденията на Божков, но да кажат

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgНе вярваме на твърденията на Божков, но да кажат
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов предаде управлението на държавата на задкулисието

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Не имаме вяра на изказванията на Божков, само че да кажат по този начин ли е. Предложихме анкетна комисия в Народното събрание, която да обясни обстоятелствата, касаещи изявленията му, да има следствие по наказателно правна линия. Опасна е борбата межда власт и предприемачи - има задкулисие и ръководство на страната не от властта, а от хора с частни ползи - изрече мнение водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия. 

" Нашето обвиняване към господин Борисов е, че съобщи ръководството на страната на задкулисието. Той го съобщи непринудено. Следователно е част от всичко това. Аз това го дублирам от 4 години. 

Опозицията не прави паралелна страна, такава може да има във властта, където се разпределят ресурсите. Така че обвиняването, че сме паралелна страна, е минимум несъстоятелно. Опитвам се посредством политиката си да печелим доверие, не да се пазя от някакви нападки. Фактите са обстоятелства за последните 4 години. 

Смисълът не е те да станат, ние да седнем, и да продължат нещата както досега. Смисълът е да се промени моделът на ръководство, да се създадат доста дълбоки промени в системите и секторните политики. Търсим съдружници. Последните събития паказват, че смяната е извънредно нужна за България. 

В конституцията се споделя по кое време има служебно държавно управление. Общественото внимание се измества, а е значимо тристранното съглашение от през вчерашния ден и би трябвало да се съсредоточим какво е написано в него. За следващ път е заявено желание образованието да бъде обвързвано с стопанската система. Но не иждам грижа за хората в това съглашение. Няма да се удължава платеният отпуск на родитилети, останали да гледат децата си в рецесията. Ще се удължи срокът за заеми, само че нито дума за безплатна помощ на тези, които са доста затруднени. Няма политики за възходящите безработни - те са към този момент близо 200 хиляди. Това съглашение е озаглавено като антикизисен проект и би трябвало да се приспособява към новите условия. Кризата сега засегна десетки хиляди българи. Досегашните ограничения не сработват. Малцина получават заеми. Тук не виждам обществено стопански проект, който да отговори на тези условия. 

Случаят с Алепу е ослепителен образец за беззаконност. 
 За водата в Хасково - всявала съм суматоха. През 2018-та в Хасково се направи предприемчив комитет и се изиска отговорност. Трета година няма виновен от институциите, който да бъде съден. Не се търсят отговорните лица, а отговорност от този, който е застанал на страната на тези хора. Да заповядат да ме съдят, оставам на хората, има 70 000 очевидци. " - приключи Нинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР